Archive for September 2012

Assalamualaikum…

Assalamualaikum…

Lama giler tak berkunjung ke sini. Dah berapa kali berazam nak aktifkan laman ni, tapi azam tetap azam. Amalnya yang tiada.

Aritu, masa ada gajet baru (once upon a time lah) dok kata dalam hati yang kali ni mesti boleh. Boleh takat tu je lah. Abis tu, abuk pun tarak.

Kali ni, mungkin dengan yang baru, hopefully azam kali ini disertakan dengan amal. Insya Allah.

Kalau tidak mahu & bersedia untuk berubah, maka jawapannya ialah kegagalan.

Takat ni dulu. Kira OK la boleh dok taip banyak ni. Saja nak testing gajet baru…

Assalamualaikum…

Advertisements